Op zoek naar hotel hoorn hoorn nh?

Home
hotel hoorn hoorn nh
Hotel de Magneet Hotel de Magneet in Hoorn is een gezellig hotel met modern comfort, een uitgebreid ontbijtbuffet en een sfeervol café.
Er zijn verschillende type kamers in ons hotel. De kamers bevinden zich op de 1ste en 2de etage en ook Lees Meer. Oktober t/m december 2017 Herfstvakantie Noord 21-10 t/m 29-10 Oudhollandse Kermis Zuiderzeemuseum Enkhuizen Stroomtram Hoorn extra activiteiten voor kinderen Lees Meer.
Hotels in Hoorn vanaf 3400, Boek rechtstreeks!
Toon op kaart. Van 8500, tot 12000, Boek. Hotel 1900, Bergen NH Hotel 1900 aan de Noord-Hollandse kust mag je niet missen. Het gezellige hotel ligt in een rustig straatje in het centrum Meer informatie. Afstand van het hotel tot Hoorn: 2427, km.
Van der Valk Hotel Hoorn Weekendjeweg.nl.
020 456 40 06 7 dagen per week. Je zoekt in: Hotel Nederland. Hotel Hoorn Nh. Van der Valk Hotel Hoorn. Van der Valk Hotel Hoorn. Westfriese Parkweg 1, 1625 MA Hoorn Nh, Nederland Kamers: 155. Nieuw, modern hotel met bioscoop, casino en wellness.
6 goedkope hotels in Hoorn, Noord-Holland.
De Magneet ligt aan de haven van Hoorn, op loopafstand van het stadscentrum. Het hotel beschikt over eigen parkeergelegenheid en een intiem café. Hartelijke" ontvangst, nette schone kamers prima, ontbijt aardige, hoteleigenaar die ons zelfs meenam in zijn sloep door de haven van Hoorn!
Hoorn Hotels Vind vergelijk de beste deals op trivago. trivago. trivago.
Hotel Van Der Valk Hoorn Hoorn. Van der Valk Hotel Hoorn heeft een strategische ligging aan de rand van Hoorn. In 10 minuten wandelen bereik je de bushalte Geldelozeweg, zodat je binnen enkele minuten in het centrum van Hoorn bent.
Van der Valk Hotel Hoorn in Hoorn de beste aanbiedingen!
Kluis bij receptie. Over Van der Valk Hotel Hoorn. Van der Valk Hotel Hoorn heeft een strategische ligging aan de rand van Hoorn. In 10 minuten wandelen bereik je de bushalte Geldelozeweg, zodat je binnen enkele minuten in het centrum van Hoorn bent.
Hotel Hoorn.
Van der Valk Hotel Restaurant Hoorn.
Wanneer u een Valk Loyal account heeft en bij ons overnacht, dan spaart u automatisch voor korting op uw volgende verblijf. 31 229 79 90 60 31 229 79 90 60 24u bereikbaar lokaal tarief. Van der Valk Hotel Hoorn.

Contacteer ons