Meer resultaten voor loodgieter alkmaar coppens

Home
loodgieter alkmaar coppens
Jan Roobeek Coppens.
Jan Roobeek 1955, geboren en getogen in Alkmaar, studeerde bouwkunde en besloot niettemin in 1978 het loodgietersbedrijf A.J. Coppens Zn van zijn vader over te nemen. Hij is naast directeur van dit kleinschalig bedrijf, al lange tijd bestuurslid in diverse samenwerkingsverbanden van regionale installatiebedrijven, waarvan hij er twee zelf van de grond heeft opgebouwd.
Installatie bedrijf Cor Coppens B.V. Alkmaar.
Dan hebben wij een interessante vacature voor je als LOODGIETER! Er staat ook een vacature open voor LEERLING LOODGIETER. Bekijk onze vacatures. Cor Coppens in het kort. Snelle service, aandacht en kwaliteit: Cor Coppens uit Alkmaar is het installatiebedrijf dat vertrouwen geeft.
Installatiebedrijf A.J. Coppens en Zoon B.V. in Alkmaar Loodgieter Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Al voor de bouwvak kwam er n loodgieter kijken. Fiksen lukte niet want er miste n stukje materiaal. Of ie n noodreparatie moest doen of dat we wilden wachten tot na de bouwvak. Wij kozen voor het laatste. De afspraak werd vier keer verzet, men zegt dat t vanwege t weer was, maar het bleek ook slecht gepland, niet gepland en niet gecommuniceerd. en ik maar wachten. toen ineens n veel hoger bedrag werd genoemd heb ik ze gebeld en laten weten not amused te zjn met deze gang van zaken. Ik zou worden teruggebeld maar in plaats daarvan heb ik zojuist n onterechte rekening ontvangen. Voor tijd die niet is gespendeerd aan n klus die niet is gedaan. Ik zal aangifte doen bij de beroeps organisatie uneto vni van wangedrag. Ik raad iedereen af dit malafide bedrijf in te schakelen. Geplaatst op 7 okt. Gerelateerde bedrijven Installatiebedrijf A.J. Coppens en Zoon B.V. de Jong Loodgieters en Ins. Aanverwante rubrieken in Alkmaar.
A.J. Coppens Zn, Sanitairspecialist Startpagina Facebook.
Bouwbedrijf en Interieurbouw Bolten bv. Winkels en detailhandel in Alkmaar gemeente. Plaatsen Alkmaar gemeente Overig A.J. Coppens Zn, Sanitairspecialist. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Laat anderen weten wat je ervan vindt.
Coppens Zn Installatiebedrijf A J Openingstijden Coppens Zn Installatiebedrijf A J Verdronkenoord.
Coppens Zn Installatiebedrijf A J. Openingstijden Coppens Zn Installatiebedrijf A J Verdronkenoord 100 in Alkmaar. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Verdronkenoord in Alkmaar.
Cor Coppens Alkmaar.
Snel een Loodgieter nodig? Wij staan 24 uur per dag voor u klaar! 24 / 7 / 365 bereikbaar. 136112 klanten gingen u voor! CV STORING LEKKAGE VERSTOPPING REPARATIE SHOP. Loodgieter.nl heeft een hecht team van gemotiveerde en erkende loodgieters. Onze loodgieters worden aan strenge eisen gecontroleerd en door onze klanten als zeer goed beoordeeld. Erkende installateurs zijn te herkennen aan Uneto-VNI SEI STEK. Voor elke klus hebben wij een oplossing. Centrale verwarming, CV ketels, dakwerk, lekkages, verstoppingen, renovatie toilet, nieuwe badkamers en andere klussen. Complexe en spoedklussen. Wanneer een klus complex is of met spoed moet worden uitgevoerd lopen de kosten vaak onredelijk hoog op. Loodgieter.nl rekent hiermee af en hanteert voor dit soort klussen normale tarieven! Vul het contactformulier in en wij nemen onmiddelijk contact met je op! Cor Coppens Alkmaar B.V.
Home A.J. Coppens zn.
Jan Roobeek en het team van A.J. Coppens Zn voelen zich erg verbonden met de stad Alkmaar. De aandacht via de één op één relatie met de klant is volledig opgenomen in de cultuur van het vertrouwde bedrijf. Een greep uit ons werk.

Contacteer ons